Felhívjuk a kedves Anyukák, Apukák figyelmét, hogy a Tropicariumban a szokásostól eltérő, élmény dús, igényes születésnapi összejöveteleket szervezünk az iskolás korú gyermekek számára 14 éves korig.

A 3 órás születésnapi program során egy fél órás vidám ismerkedés, közös beszélgetés után különleges, állatetetéssel, simogatással egybekötött, játékos idegenvezetésben részesülnek a gyerekek. Olyan helyeket is meglátogatnak szakképzett kollégáink segítségével, ahová szülőkkel, iskolai csoportokkal nem jutnak el (pl. karantén, szűrőház).

A 1.5-2 órás Tropicarium “túra” után visszatérnek a feldíszített rendezvényterembe és következik a várva várt tortabontás és persze a játékos formát öltő ajándékozás.

A legfontosabb tudnivalók:

  • a programot iskolás korúak számára szervezzük, mert a kisebbek még sokkal játékosabbak, szertelenebbek annál, hogy „kibírják” azt a 3 órát, amit nem rohangálással, játékkal töltenének
  • a program 3 órás, 17 órakor kezdődik és 20 órakor ér véget zárás miatt
  • a programot péntek délutánonként tudjuk szervezni, mert hétvégeken nagyon sokan vannak a Tropicariumban és – tapasztalatunk szerint – nem férnének kellőképpen a gyerkőcök az akváriumokhoz
  • a férőhely: maximum 15 gyermek számára, ezen létszám felett előre kell egyeztetni, jelezni
  • minden elfogyasztásra szánt dolgot (ropogtatnivaló, üdítő, torta, stb.) a szülők hozzák, hisz az igények különbözőek
  • a gyerekeknek a rendezvénytermet díszítjük fel, ott terítünk meg (saját eszközeinkkel)
  • az ünnepelt gyermek szüleit szívesen látjuk a programon, de a többi gyermek szüleinek nem tudunk helyet biztosítani és kérjük, hogy ne kísérjék be a gyerekeket, kollégáink 17:00kor átveszik a gyerekeket és 20:00kor a rendezvényteremnél át is adják őket!
  • a szülinap végén senki sem megy el ajándék nélkül, hisz minden kisgyermek Tropicariumos ajándékot és lufit kap tőlünk
  • nem szoktunk előleget kérni, a fizetés a szülinapi program lebonyolítása után készpénzben történik (számlaigényüket kérjük előre jelezzék)
  • mivel egy héten csak 1 alkalom van szülinapi program szervezésére, így kérjük, időben jelezzék ez iránti szándékukat

Január 6-tól az alábbi árak érvényesek:
Alapár:

50.000.-Ft (ÁFA-val együtt), amibe az ünnepelt és két szülő részvétele is benne van plusz: 1600.-Ft/Gyerek (ÁFA-val együtt).
A szülinapi program ára –angol vezetéssel:
60.000.-Ft (ÁFA-val együtt), amibe az ünnepelt és két szülő részvétele is benne van plusz: 1900,-Ft/Gyerek (ÁFA-val együtt),

A születésnap árát SZÉP kártyával is lehet fizetni, a szabadidő részen lévő összeggel.
Számlát helyszínbérlésről vagy rendezvényszervezésről állítunk ki a megrendelő által kért névre és címre.

Várjuk szíves érdeklődésüket!

Nagy Nóra
Telefon : +36-30-697-1480
E-mail : rendezvenyterem@tropicarium.hu