A Tropicarium teljes nyitva tartása alatt várjuk vendégeinket ajándékboltunkban, ahol kicsik és nagyok is megtalálhatják a számukra megfelelő emléket, ajándéktárgyakat, képeslapokat és a további sok száz terméket, amiket látogatásuk után magukkal szeretnének vinni.

Nem csak azoknak kedveskedünk, akik a Tropicariumba jártak, hiszen aki itt volt, egy DVD-n meg tudja
mutatni az otthon maradóknak az általa látott élményeket az általunk készített közel félórás filmen a Cápás Állatkertről!

Ismerjék meg saját termékeinket is, a memória játékot, a különlegesen hajtogatható “tropicariumos” kockát, a játékkártyákat, az írószertartót, a magyar és idegen nyelvű brossúrákat, az ismeretterjesztő és játékos DVD filmeket, a képeslapokat, állatos leporellókat és további ajándéktárgyainkat is.

RUHATÁR

Ruhatárunk minden nap üzemel, hétvégén és ünnepnapokon is: 10 és 20 óra között. Díja: 100 Ft/kabát/ csomag.

A ruhatár használata nem kötelező, de a benti hőmérséklet és a komfortos látogatás érdekében ajánlott. A ruhatárba akár csomagok elhelyezését is kérhetik látogatóink.

Kérjük, hogy a ruhatárban elhelyezett tárgyakat max. 3 órán belül vigyék magukkal.

FIGYELEM!
Tájékoztatjuk Látogatóinkat,

A csütörtöki CÁPA LÁTVÁNYETETÉS technikai okok miatt szeptember 30-ig elmarad.

Megértésüket köszönjük,
Tropicarium Vezetősége
Tájékoztatjuk Látogatóinkat!

2019. március 23-án, szombaton reggeltől a Budafokot érintő egyes járatok közlekedésében korlátozások várhatóak, így módosul a Tropicarium megközelíthetősége is az alábbiak szerint:

FIGYELEM!
Augusztus 20-án és a hosszú hétvége minden napján nyitva tart a Tropicarium 10:00 - 20:00 óráig, pénztárzárás: 19:00 órakor.

Várjuk Látogatóinkat!
Feldobox tulajdonosok figyelem!

Amennyiben Családi Móka, Energia, Fantázia, Harmónia élménykuponnal a Tropicariumba látogat el: az érvényesség lejártáig egyszeri alkalommal bármikor felhasználható (hétvégén és ünnepnapon is). Kitöltve legyen szíves a jegypénztárban leadni, ez maga a belépő, jegyet nem adunk ki. Előzetes időpont egyeztetésre nincs szükség.

Tartalmas időtöltést kívánunk!