Utazási irodák

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Mind a beutaztató magyar, mind a kiutaztató külföldi utazási irodákkal jó kapcsolatban vagyunk. Szlovákiai sikerünket például nagyrészben az ott dolgozó irodáknak köszönhetjük, akik a mai napig lelkesen szervezik csoportjaikat hozzánk. Mivel tudjuk, hogy ez igen nagy munka, szeretnénk mi is hozzájárulni sikerükhöz az általunk nyújtott 5-15 % kedvezménnyel. Ezt a kedvezményt – természetesen – minden utazási irodának felkínáljuk.
A jutalékot minden esetben az utazási iroda jelen lévő képviselőjén, idegenvezetőjén keresztül biztosítjuk, készpénz formájában a pénztárnál, a jegyek megváltásakor a kiadott számlán feltüntetve. Hogy minél több irodának tudjunk a jutalékkal kedvezni, kérjük, keressenek meg bennünket a info@tropicarium.hu címen, hogy az együttműködési megállapodást mihamarabb el tudjuk küldeni.
Az utazási irodák már jól tudják, hogy látogatásuk előtt ismert e-mail címeink egyikén (info@tropicarium.hu, budavari@tropicarium.hu) be kell jelenteniük a csoportjaikat annak érdekében, hogy ne legyen felesleges sorbanállás, várakozás. A bejelentett csoportok mindig előnyt élveznek a jegyek megvásárlásánál és a beléptetésénél. Ruhatár október 1.-e és március 31.-e között működik, melynek külön díja van. (A ruhatár nem kötelező, csak ajánlott a bent lévő hőmérséklet miatt.
Ruhatárunk október 1.-től március 31.-ig üzemel hétvégén és ünnepnapokon 10 és 20 óra között. Díja 100.-Ft/kabát vagy csomag.
Ingyenes parkolási lehetőség az autóknak és a buszoknak is.

[/vc_column_text][vc_column_text]

Idegenvezetés

[/vc_column_text][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/4″][vc_gallery type=”image_grid” images=”614″ onclick=””][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”3/4″][vc_column_text]Kérheti kollégáink érdekes, és a látványt teljes mértékben kiegészítő idegenvezetését, melynek keretében a nálunk lakó állatok izgalmas és talán soha nem hallott szokásait ismerhetik meg. A túra alatt az idegenvezetőink segítségével lehetőség nyílik madarak, halak és a ráják etetésére.
Az idegenvezetést kérni kizárólag előre egyeztetve, a hétköznapokon 10 és 16 óra között lehetséges.[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_column_text]

A magyar nyelvű idegenvezetés ára a jegyen felül 12.700.-Ft/csoport (ÁFA-val együtt) (max 20-25 fő).
Az idegenvezetést angol nyelven is lehet kérni, ennek az ára 19.050.- Ft/csoport (ÁFA-val együtt).

Az idegenvezetést kérni kizárólag előre egyeztetve, a hétköznapokon 10 és 14:30 óra között lehetséges a következő e-mail címen: info@tropicarium.hu

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Jegyárak, csoportkedvezmények

A csoportkedvezmények legalább 15, egy korosztályba tartozó fő látogatása esetén!

[/vc_column_text][vc_message message_box_style=”solid” message_box_color=”danger”]

ÚJ CSOPORTKEDVEZMÉNYEK 2018. március 30-tól.

[/vc_message][vc_column_text]

Csoportos felnőtt
(1 fő felnőtt részére, ha felnőtt csoport tagjaként érkezik.)
(18-62 év között)
2.300.- Ft/Fő
Csoportos gyermek, diák, senior
(0-18 év között és felnőtt részére 62 év felett)
1.700.- Ft/Fő

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image=”691″ img_size=”full” onclick=”custom_link” link=”/Orokbefogadas”][/vc_column][/vc_row]

  KEDVES LÁTOGATÓINK!
  Frissítve: 2021.04.20.

  A Tropicarium 2020. november 11-től zárva tart.
  Reméljük, mielőbb találkozunk, addig is kövessenek minket online.

  We're temporarily closed due to covid-19


  TROPICARIUM