Utazási irodák

Mind a beutaztató magyar, mind a kiutaztató külföldi utazási irodákkal jó kapcsolatban vagyunk. Szlovákiai sikerünket például nagyrészben az ott dolgozó irodáknak köszönhetjük, akik a mai napig lelkesen szervezik csoportjaikat hozzánk. Mivel tudjuk, hogy ez igen nagy munka, szeretnénk mi is hozzájárulni sikerükhöz az általunk nyújtott 5-15 % kedvezménnyel. Ezt a kedvezményt – természetesen – minden utazási irodának felkínáljuk.
A jutalékot minden esetben az utazási iroda jelen lévő képviselőjén, idegenvezetőjén keresztül biztosítjuk, készpénz formájában a pénztárnál, a jegyek megváltásakor a kiadott számlán feltüntetve. Hogy minél több irodának tudjunk a jutalékkal kedvezni, kérjük, keressenek meg bennünket a info@tropicarium.hu címen, hogy az együttműködési megállapodást mihamarabb el tudjuk küldeni.
Az utazási irodák már jól tudják, hogy látogatásuk előtt ismert e-mail címeink egyikén (info@tropicarium.hu, budavari@tropicarium.hu) be kell jelenteniük a csoportjaikat annak érdekében, hogy ne legyen felesleges sorbanállás, várakozás. A bejelentett csoportok mindig előnyt élveznek a jegyek megvásárlásánál és a beléptetésénél. Ruhatár október 1.-e és március 31.-e között működik, melynek külön díja van. (A ruhatár nem kötelező, csak ajánlott a bent lévő hőmérséklet miatt.
Ruhatárunk október 1.-től március 31.-ig üzemel hétvégén és ünnepnapokon 10 és 20 óra között. Díja 100.-Ft/kabát vagy csomag.
Ingyenes parkolási lehetőség az autóknak és a buszoknak is.

Idegenvezetés

Kérheti kollégáink érdekes, és a látványt teljes mértékben kiegészítő idegenvezetését, melynek keretében a nálunk lakó állatok izgalmas és talán soha nem hallott szokásait ismerhetik meg. A túra alatt az idegenvezetőink segítségével lehetőség nyílik madarak, halak és a ráják etetésére.
Az idegenvezetést kérni kizárólag előre egyeztetve, a hétköznapokon 10 és 16 óra között lehetséges.

A magyar nyelvű idegenvezetés ára a jegyen felül 12.700.-Ft/csoport (ÁFA-val együtt) (max 20-25 fő).
Az idegenvezetést angol nyelven is lehet kérni, ennek az ára 19.050.- Ft/csoport (ÁFA-val együtt).

Az idegenvezetést kérni kizárólag előre egyeztetve, a hétköznapokon 10 és 14:30 óra között lehetséges a következő e-mail címen: info@tropicarium.hu

Jegyárak, csoportkedvezmények

A csoportkedvezmények legalább 15, egy korosztályba tartozó fő látogatása esetén!

ÚJ CSOPORTKEDVEZMÉNYEK 2018. március 30-tól.

Csoportos felnőtt
(1 fő felnőtt részére, ha felnőtt csoport tagjaként érkezik.)
(18-62 év között)
2.300.- Ft/Fő
Csoportos gyermek, diák, senior
(0-18 év között és felnőtt részére 62 év felett)
1.700.- Ft/Fő