Pizsama party a Tropicariumban

Pizsama party a Tropicariumban

Bizony sokunk emlékezetében élénken élnek a régi pizsamapartyk barátoknál, barátnőknél, amikor önfeledt beszélgetésbe, zenehallgatásba torkollott az éjszaka.
Ezt a kíváló programot most újjáélesztjük és a Tropicariumba helyezzük, hogy éjszakai kalandokat élhessenek át a gyerekek, hisz a sötétség, a misztikum, a sejtelmes hangok és fények, a víz csobogása még a legbátrabb gyerekek szívét is megdobogtatja.
A 15 éves cápás állatkert a DA VINCI LEARNING TV kezdeményezésére egy kiváló programot biztosít hogy az összetartást, a jókedvet fokozza az érkező gyermek csapatokban.
Éjszakai kalandtúra, kreatív foglalkozás és tudományos filmnézés és szakemberekkel való beszélgetés képezi gerincét az itt eltöltött alvás előtti 4 órának.
Cápák, ráják, aligátorok társaságában még úgysem aludt senki, hát most itt az ideje kipróbálni, milyen is az.
Ez az új program is része a 15 éves állatkertünk 15 új programjának, szolgáltatásának melyet ebben az évben látogatóinknak kínálunk.
Reméljük, hogy a pizsama party híre sokfelé eljut majd és sokan szeretnék kipróbálni, ahogy a már jól bevált gyermekszülinapos rendezvényeinket illetve a felnőtteknek szóló búvárkodást is.

Elő tehát a nagyítókkal, zseblámpákkal és egyéb felfedezésre használatok eszközökkel és irány az éjszakai dzsungel és a tengermély.
A program min. 20 fő esetén indul. Az ára: bruttó 7900.-Ft. / fő
Jelentkezés: pizsamaparti@mertmarketing.hu címen.