Ingyenesen igényelje jegypénztárunkban a Tropicarium törzsvásárlói kártyát

Ingyenesen igényelje jegypénztárunkban a Tropicarium törzsvásárlói kártyát

Kártyája használatával tegyen szert előnyökre már az első használattól.

Vásárlási forgalmának egy része jóváírásra kerül Cashback-ként, készpénz visszatérítésként, másrészt ShoppingPointokat gyűjthet, amelyeket világszerte több ezer helyen tud beváltani jelentős kedvezményekre. Ez azt jelenti az Ön számára, hogy minden alkalommal, amikor nálunk vagy egy partnervállalatunknál vásárol, pénzvisszatérítésben részesül bankszámlájára.

Ez a törzsvásárlói kártya a Tropicariumon kívül több mint 300.000 helyen, 47 országban használható offline és online vásárlásoknál egyaránt.

Együttműködő partnereink:

Vodafone, Resort, Aquaworld Resort&Spa, Magyar Színház, G Robby, Don Pepe, Hotel Europafit,

On-line partnerek: Amazon.com, Ebay.com, Booking.com, IStore.hu, Otel.com, Hotels.com, Veddvelem.hu, Puma, Mall.hu,Gumik.hu, Ali express, Otto, Microsoft, Baba-butik, Gap, és még több ezer elfogadóhely Magyarországon és több százezer nemzetközileg,

Utalvány alapon működő partnereink: OMV, Müller Drogéria, Sodexo, Players Room

A törzsvásárló kártyánkat igényelje személyesen a Tropicariumban, vagy on-line.

Amennyiben az on-line utat választja, az alábbi személyes adatok visszaküldése után, néhány napon belül postai úton megküldjük önnek cápás kártyáját.

Sok örömöt kívánunk a kártya használatához.

Ingyenes TROPICARIUM törzsvásárlói kártya igénylés!

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező!
FIGYELEM!
Tájékoztatjuk Látogatóinkat,

A csütörtöki CÁPA LÁTVÁNYETETÉS technikai okok miatt szeptember 30-ig elmarad.

Megértésüket köszönjük,
Tropicarium Vezetősége
Tájékoztatjuk Látogatóinkat!

2019. március 23-án, szombaton reggeltől a Budafokot érintő egyes járatok közlekedésében korlátozások várhatóak, így módosul a Tropicarium megközelíthetősége is az alábbiak szerint:

FIGYELEM!
Augusztus 20-án és a hosszú hétvége minden napján nyitva tart a Tropicarium 10:00 - 20:00 óráig, pénztárzárás: 19:00 órakor.

Várjuk Látogatóinkat!
Feldobox tulajdonosok figyelem!

Amennyiben Családi Móka, Energia, Fantázia, Harmónia élménykuponnal a Tropicariumba látogat el: az érvényesség lejártáig egyszeri alkalommal bármikor felhasználható (hétvégén és ünnepnapon is). Kitöltve legyen szíves a jegypénztárban leadni, ez maga a belépő, jegyet nem adunk ki. Előzetes időpont egyeztetésre nincs szükség.

Tartalmas időtöltést kívánunk!