Exkluzív, különleges esküvő helyszín

Exkluzív, különleges esküvő helyszín

EXKLUZÍV, RENDHAGYÓ ESKÜVŐ A TROPICARIUMBAN

Eljött a nagy nap az életedben és szeretnéd, ha a legszebb napjaid egyike lenne?
Szereted a tengert és rajongsz a cápákért? Nem félsz közöttük kimondani a boldogító igen, úgy hogy közben a násznép figyelemmel kíséri a szertarást, persze biztonságban az akváriumon kívül?

Keress meg Minket, had legyünk Mi is a részesei a boldogságodnak!

RENDEZVÉNYTEREM

A külön bejárattal rendelkező exluzív rendezvénytermünkben, egy 230 m2-es, szinteltolásos nagy térből, valamint egy 50 m2-es galériás részből áll, így akár 80 fő befogadására is alkalmas ültetett verzióban és 100-120 fő befogadására állófogadásos verzióban, boldogan reggelig lehet ünnepelni az ifjú párt.

A helyszínünk különlegessége és egyedi adottsága, hogy egyik fala maga a cápaakvárium. A páratlan és lenyűgöző látvány igény esetén egy különleges függönyrendszerrel akár el is eltakarható, így a csodálatos vízi-világot elegendő a megfelelő pillanatban a vendégek szeme elé tárni.

A rendezvényterem berendezését elismert belső építészek tervezték meg, ennek köszönhetően a terem falain egyedi, a hangulathoz illeszkedő mozaik minta látható. Rendezvénytermünkhöz külön ruhatár, bárpult, konyha, előkészítő helyiség, kis öltöző és mellékhelyiségek is tartoznak, így a vendégek kényelme a rendezvény idején biztosított. A terem elrendezését a fizikai lehetőségekhez képest a Ti igényeitek szerint tudjuk alakítani.

TECHNIKA

A rendezvények színvonalát a különleges akvárium mellett az alábbi technikai felszerelések biztosítják:

  • a TurboSound System hangtechnika
  • vetítési lehetőség(projektor)
  • magas szinvonalú, multifunkciós fénytechnika
  • optikai szálas látványelemek (pl. a csillagos égbolt mintázatú plafon)
  • színpad

ÉRDEKLŐDÉS

EXKLUZÍV, RENDHAGYÓ ESKÜVŐ A TROPICARIUMBAN

ÉRDEKLŐDÉS (rendezvenyterem@tropicarium.hu)