Exluzív, rendhagyó esküvő a  Tropicariumban!

Eljött a nagy nap az életedben és szeretnéd, ha a legszebb napjaid egyike lenne?
Szereted a tengert és rajongsz a cápákért? Nem félsz közöttük kimondani a boldogító igen, úgy hogy közben a násznép figyelemmel kíséri a szertarást, persze biztonságban az akváriumon kívül?

Keress meg Minket, had legyünk Mi is a részesei a boldogságodnak!

A külön bejárattal rendelkező exluzív rendezvénytermünkben, ami kb. 80-120 fő befogadására alkalmas, boldogan reggelig lehet ünnepelni az ifjú párt.
A helyszínünk különlegessége és egyedi adottsága, hogy egyik fala maga a cápaakvárium. A páratlan és lenyűgöző látvány igény esetén egy különleges függönyrendszerrel akár el is eltakarható, így a csodálatos vízi-világot elegendő a megfelelő pillanatban a vendégek szeme elé tárni.

A rendezvényterem berendezését elismert belső építészek tervezték meg, ennek köszönhetően a terem falain egyedi, a hangulathoz illeszkedő mozaik minta látható. Rendezvénytermünkhöz külön ruhatár, bárpult, konyha, előkészítő helyiség, kis öltöző és mellékhelyiségek is tartoznak, így a vendégek kényelme a rendezvény idején biztosított. A terem elrendezését a fizikai lehetőségekhez képest a Ti igényeitek szerint tudjuk alakítani.

A rendezvények színvonalát a különleges akvárium mellett az alábbi technikai felszerelések biztosítják:

  • a TurboSound System hangtechnika
  • vetítési lehetőség (projektor)
  • magas szinvonalú, multifunkciós fénytechnika
  • optikai szálas látványelemek (pl. a csillagos égbolt mintázatú plafon)

A rendezvényekkel kapcsolatos kérdéseivel kapcsolatban forduljon hozzánk bizalommal alábbi elérhetőségeink egyikén:

Nagy Nóra +36 30 697 1480, rendezvenyterem@tropicarium.hu