B. Judit

B. Judit

2019-04-09

Tisztelt Vezetőség!

Tegnap délután tartottunk a Tropicarium rendezvénytermében egy céges, rendkívüli állománygyűlést, ezzel kapcsolatban szeretném Önök felé tolmácsolni a tapasztalatainkat.

Rögtön itt az elején szeretném kihangsúlyozni, hogy a Nagy Nórával történő kezdeti egyeztetéseink is bizakodásra adtak okot, még csak az időpontot fixáltuk, de szemernyi kétségem sem volt afelől, hogy minden rendben lesz.

Nóra nagyon segítőkész, határozott, bármilyen problémával/kéréssel bizalommal fordulhattam felé, biztos lehettem benne, hogy megoldást fog találni rájuk. S ez minden esetben így is lett. Az ő segítségével sikerült egy tökéletes rendezvényt összehozni, ami a mi cégünk esetében bizony nagyon ritka, mivel a vezetőség sokszor az utolsó pillanatban áll elő új vagy más igényekkel, mint ami eredetileg meg volt beszélve, de Nóra segítségével ezeket az akadályokat, ad-hoc módosításokat is könnyedén átvészeltük, megoldottuk. Túlzás a többes szám, mert ezek leginkább az ő kreativitásán, rugalmasságán és profi hozzáállásán múltak.

Pozitív csalódás volt számomra, hogy Nóra folyamatosan elérhető volt telefonon, mindig volt rám ideje, amikor kerestem. Ha valami miatt nem tudta felvenni a telefont, 2 percen belül visszahívott. Az utóbbi években több eltérő volumenű rendezvényt volt alkalmam megszervezni, de ritka az ilyen szintű ,,elérés”. Nyilván a megrendelői oldalról ez nagyfokú biztonságot ad, ami nagyon fontos, és szerintem ez egy szolgáltatónál sokat jelent, hisz’ így lehet visszatérő vendégekre szert tenni.

A helyszínnel is minden rendben volt, sőt! A terem, a berendezés, mosdók tisztasága, stb. kifogástalan volt. Nagyon kulturált volt minden.

A catering is nagy sikert aratott. A vezérigazgatónk beszéde kicsit elhúzódott ugyan, Nóra és kolléganője jelezték, hogy visszaraknák addig a hűtőbe a hidegtálakat, amíg nem fejeződik be a beszéd, nehogy megromoljon szobahőmérsékleten az étel. Még erre is figyeltek!

Összességében egy jó hangulatú, problémamentes délutánunk volt.

Röviden: tökéletes szolgáltatást kaptunk tegnap, amivel a vezetőség is meg volt elégedve. Bátran fogjuk ajánlani Önöket partnereinknek a jövőben, illetve bízom benne, hogy mi is visszatérő vendégek leszünk.

Köszönettel,
B. Judit